Igrači Real Madrida se naljutili na Ramosa zbog dobacivanja kod gola Malcoma

Vjerovao da neće u mrežu

Igrači Real Madrida se naljutili na Ramosa zbog dobacivanja kod gola Malcoma

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone i Real Madrida u srijedu se remizirali na Camp Nou u prvom meču polufinala Kupa Kralja koji je završen 1:1.

Kraljevski klub je od početka utakmice imao prednost od 1:0 kada je Lucas savladao Ter Stegena, no Barca je uspjela da dođe do poravnanja i s nešto boljim rezultatom dočeka revanš. Gol za izjednačenje katalonski tim je postigao u 58. minuti, a strijelac je bio Malcom koji je igrao umjesto Lionela Messija.

Mnogi smatraju da je glavni krivac za ovaj gol bio Sergio Ramos koji nije baš najbolje reagovao nakon šuta Malcoma. Kapiten Reala je digao ruke u zrak i pokazao svojim saigračima da lopta sigurno ide pored gola, ali se onda šokirao kada je shvatio da nije u pravu.

Španski mediji prenose da su Ramosovi saigrači bili bijesni na njega nakon utakmice zbog loše reakcije. Navodno, njima nije zasmetalo što je digao ruke nego činjenica da im je dobacio "Ova ide pored, ne brinite".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rajvosa46
E jest eto u onom trenutku kad se sve brzo dešavalo on je njima uspio reći:"Ovo ide pored, ne brinite".
6 0
ArminA
Ja ne mogu da vjerujem kako neko moze toliko plitko razmisljati o nogometu. Marcelo ide ko stara baba nazad i bas njegov igrac ostaje sam ima vremena da se namjesti i tu Ramos nije ni 1% kriv . Ja prije mislim da je on kontao na Navasa a ne da ce lopta pored gola ... Marcelo je bio najgori igrac na terenu ...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije