Novo pojačanje FK Sarajevo za SportSport.ba

Rifet Kapić: Moje je da se borim, šef će odlučiti kada mu trebam

Samir Mlaćo

Veliko zimsko pojačanje FK Sarajevo Rifet Kapić dobio je svoje prve minute u bordo dresu.

 Naime, bordo tim je danas odigrao prijateljski meč protiv WIT Georgije, a susret je prekinut u 83. minuti zbog tuče nogometaša oba tima.

Kapić je nakon meča dao svoje viđenje za SportSport.ba.

"Prva utakmica, zadovoljan sam. Pokazali smo karakter. Možemo biti zadovoljni. Vidjeli smo gdje smo i šta smo", kazao je Kapić.

"Moje je da se borim i dajem maksimum, šef će odlučiti kada mu trebam. Sretan sam i zadovoljan što sam ovdje. Pokazali je Sarajevo i bez mene taj karakter, pa idemo dalje i vidjet ćemo šta će biti na kraju", dodao je Kapić koji je na Koševo stigao iz švicarskog Grasshopersa. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.