Trener Zlatan Nalić polovično je zadovoljan predstavom protiv federalnog ligaša

Trener Slobode nakon susreta s Olimpikom

Zlatan Nalić: Moramo biti malo prisebniji

Fudbaleri FK Sloboda remizirali su s Olimpikom u provjeri odigranoj u Međugorju. Sloboda je vodila nakon prvih 45 minuta, kada su većinom igrali prvotimci, da bi u drugom dijelu Olimpik uspio izjednačiti.

"Kao što ste vidjeli nastupili smo s dva različita tima u oba poluvremena. U prvom poluvremenu napravili smo dosta dobrih situacija i zadovoljan sam viđenim.

Momčad koja je istrčala u drugom poluvremenu nije se mogla nositi sa sjajnom ekipom Olimpika. Ostaje žal za šansama iz prvog dijela. Moramo malo biti prisebniji u ovim situacijama koje stvaramo", kazao je Nalić.

U prvom kolu nastavka Premijer lige Tuzlaci će na megdan zeničkom Čeliku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.