Remi FK Sarajevo protiv Gruzijaca

Husref Musemić: Znam deset igrača koji će početi meč u Tuzli

Samir Mlaćo

Remijem kombinovanog tima protiv gruzijskog Saburtalo Tbilisija, FK Sarajevo je završio pripreme u Turskoj.

 Bilo je 3:3, a publika je mogla vidjeti sjajan meč sa dosta uzbuđenja.

Rezervisti Sarajeva bili su raspoloženi, a svoje viđenje susreta za SportSport.ba dao je šef stručnog štaba Husref Musemić.

"Dobra utakmica, puno golova. Ekipa je djelovala svježije i agresivnije nego jučer. Imao sam šta da vidim. Jako dobra utakmica", kazao je Musemić, te analizirao pripreme u Turskoj.

"Svi mi kaže da smo zadovoljni. Jesmo, ali uvijek može bolje. Vidjet ćemo kada krene prvenstvo. Pokušat ćemo u Sarajevu odigrati još jednu utakmicu. Ne znamo šta nas čeka u BiH. Za 12 dana šta će biti ne znam. To je ono sa čime se susrećemo. Ali kako bude nama, tako će i ostalima".

FK Sarajevo će drugi dio sezone otvoriti gostovanje kod FK Tuzla City. Musemića smo pitali da li ima već u glavi početnih jedanaest.

"Uglavnom da. Znam deset igrača, jedan je možda upitan iz nekog razloga", dodao je Musemić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.