Dobre vijesti za FK Sarajevo: Ljuban Crepulja ipak lakše povrijeđen
Trenutak kada je iskusni veznjak nakon jednog starta protivničkog igrača ostao ležati na terenu

Povrijedio se protiv Astane

Dobre vijesti za FK Sarajevo: Ljuban Crepulja ipak lakše povrijeđen

Nijedan trener ne želi da mu se povrijedi bilo ko, pa tako ni Husref Musemić kojeg je jučer protiv Astane zabrinula povreda Ljubana Crepulje.

Iako u prvi mah nije izgledalo nimalo dobro njegovo stanje, krajem prvog dijela utakmice kada je napustio igru, danas iz ljekarskog tima ipak stižu dobre vijesti.

Zadnji vezni bordo tima i lidera na tabeli Premijer lige doživio je samo lakšu povredu, pa će biti na raspolaganju treneru Musemiću odmah po povratku tima u Sarajevo sa priprema u Turskoj, potvrdili su nam iz FK Sarajevo.

Podsjetimo, Sarajevo danas igra posljednju pripremnu utakmicu u Antaliji nakon čega se vraća u glavni grad BiH. U jučerašnjem protiv Astane i pored dobre igre bordo tim doživio je poraz rezultatom 0:2.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi