Beckham je bio član generacije koja je 1999. godine osvojila Ligu prvaka, a Solskjaer se nada da će mu on večeras donijeti sreću.

Jedna fotografija, hiljadu uspomena

Legendarni Beckham došao da podrži Solskjaera i Crvene đavole

Old Trafford odavno nije ovoliko čekao jednu utakmicu kao večerašnju.

Na popularnom Teatru snova će u okviru prvog susreta osmine finala Lige šampiona gostovati PSG, a to će ujedno biti i jedan od najvećih derbija ove faze takmičenja.

Fudbaleri Manchester Uniteda, ali i stručni štab na čelu sa Ole Gunnar Solskjaerom, će sa tribina imati podršku i od legendarnog fudbalera ovog kluba Davida Beckhama.

Popularni Becks je stigao kako bi podržao bivšeg saigrača u namjeri da napravi značajnu trenersku karijeru, a Norvežanin se svakako nada da će mu Beckham ponovo donijeti sreću kao 1999. godine.

Podsjetimo, upravo je Beckham te noći u Barceloni izveo korner nakon kojeg je Solskjaer postigao pobjednički gol u finalu Lige prvaka protiv Bayerna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, susret Mancehster United - PSG je na rasporedu od 21.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.