Argentinac je pri proslavi prvog gola dobacivao navijačima Uniteda 'od*ebite, od*ebite'

Di Marija je bio na meti navijača Uniteda

Tuchel iznenađen ponašanjem navijača prema Angelu Di Mariji: Mislio sam da su u boljim odnosima

S. Pašalić

Angel Di Maria se sinoć vratio na Old Trafford, ali ovaj put kao igrač PSG-a.

Argentinac je igrao za Manchester United u sezoni 2014/2015, ali nije se pretjerano dobro snašao u Engleskoj.

Sinoć je bio dvostruki asistent u pobjedi Parižana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka koju su igrali Manchester United i PSG.

Ipak ono o čemu se više priča su neke druge stvari koje su se dešavale, a u kojima je Argentinac učestvovao. Prvo je imao žestok duel sa Ashleyem Youngom koji ga je odbacio skroz do tribina.

Zatim se desila i druga situacija kada je Di Maria kod proslave prvog gola dobacivao navijačima "od*ebite, od*ebite", nakon čega je jedan navijač bacio staklenu flašu piva, a Di Maria ju je uzeo i nazdravio što je dodatno naljutilo navijače Uniteda.

Menadžer PSG-a Thomas Tuchel je izjavio da je iznenađen ponašanjem navijača i da je mislio kako Di Maria ima dobar odnos sa navijačima s obzirom da je igrao u Unitedu.

"Mislio sam da je imao dobre odnose s navijačima. Bio je pomalo nervozan i trebao je biti mirniji u prvom poluvremenu. Na kraju je dobro prošao", rekao je Tuchel.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sretan sam što je ostao samouvjeren. Uvijek daje sve od sebe i zato mu je lako oprostiti što nije odigrao prvo poluvrijeme dobro. Uvijek je opasno s njim, s kornerima, i naravno sjajnom asistencijom za drugi gol Kyliana.", dodao je menadžer PSG-a.

PSG je bez Neymara i Cavanija stigao do velike prednosti pred uzvratnu utakmicu, pa će Parižani dočekati drugu utakmicu bez tolikog pritiska koji su imali prije utakmice na Old Traffordu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.