Plavi sa Grbavice će po drugi put na pripreme u Međugorje. Pripreme su počeli tu, a zatim su otputovali u Antaliju

Generalka protiv Olimpika

FK Željezničar od petka ponovo u Međugorju

Midhat Šljivak

Fudbaleri Željezničara jučer su se vratili iz Antalije u Sarajevo, a već u petak će Plava ekspedicija put Međugorja, gdje će obaviti završne pripreme pred početak drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Loši vremenski uslovi koji vladaju u glavnom gradu BiH "natjerali" su Plave da ponovo odu u Hercegovinu i da tamo odrade završni dio priprema za početak nove sezone.

Plan o odlasku u Hercegovinu u petak se može promijeniti samo ako se iznenada poprave vremenski uslovi u Sarajevu, što je nerealno očekivati.

Također, Željo će u petak odigrati i generalku za drugi dio sezone, a protivnik će im biti sarajevski rival Olimpik.

Željezničar u drugi dio sezone ulazi sa velikim ambicijama. Dolazak Amara Osima na klupu je posložio određene stvari, a "debi" na klupi u novom mandatu ovaj stručnjak će imati na gostovanju u Bijeljini kod Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret se igra u nedjelju 24. februara, a Željezničar će u Bijeljinu otići dva dana ranije, kako bi se što bolje spremio za ovaj duel.

Meč Radnik - Željezničar se igra od 14:30...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.