Zanimljiva fotografija iz Željinog aviona: Sa Plavima u Sarajevo doputovao i dojučerašnji rival

Kako li se osjećao među ekspedicijom tima sa Grbavice...

Zanimljiva fotografija iz Željinog aviona: Sa Plavima u Sarajevo doputovao i dojučerašnji rival

S. Mlaćo

Ekspedicija FK Željezničar danas se vratila iz Antalije gdje je obavila završni dio priprema. Plavi su odigrali nekoliko prijateljskih utakmica, te će uoči nastavka sezone još odigrati generalku protiv FK Olimpik.

Amar Osim nije štedio svoje nogometaše na treninzima, a po povratku u avionu nogometaši i stručni štab Plavih sa Grbavice iskoristili su priliku da kratko utonu u san.

Zimsko pojačanje Plavih Ermin Zec na svom storyju putem Instagrama objavio je fotografiju iz aviona na kojoj je vidi i bivši član stručnog štaba FK Sarajevo Ermin Avdić.

Avdić je šest godina radio u ljutom rivalu tima sa Grbavice, a odnedavno je video analitičar najtrofejnijeg moldavskog tima Sheriff Tiraspola.

Sheriff se također spremao u Antaliji, pa je Avdić nakon napornih priprema odlučio da narednih par dana provede u Sarajevu i napuni baterije za nove izazove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno se nije nadao da će put glavnog grada naše zemlje sa dojučerašnjim rivalima...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dule Savic
Zna covjek koliko ste bezopasni na svim poljima, pa opalio sovu. Hahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi