O'Sullivan je ponovo odigrao opušten meč

Ding teškom mukom prošao dalje

Ronnie O'Sullivan bez većih problema prošao dalje, Ding Junhui se provukao protiv Linesa

S. Pašalić

Ronnie O'Sullivan je ostvario i drugu pobjedu na Welsh Openu i osigurao prolazak u narednu rundu takmičenja.

O'Sullivan je ponovo nonšalantno ušao u meč i izgubio prvi frame, da bi drugi dobio tako što je napravio century od 120 poena.

Naredna dva framea je također dobio O'Sullivan i poveo sa 3:1, a onda opet jedan frame u kojem se malo opustio i Sijun je smanjio na 3:2.

Ronnie je šesti frame odigrao puno ozbiljnije i ostvario pobjedu rezultatom 4:2.

Ding Junhui se provukao protiv Olivera Linesa u meču koji je mogao otići na obje strane. Odlučio je šesti frame koji je tijesno dobio Ding i došao na 3:3, da bi nakon toga osvojio i sedmi frame za pobjedu od 4:3.

Mark Allen je prošao dalje sa 4:1 protiv Mei Xi Wena, a Joe Perry je teže od očekivanog prošao dalje pobjedom protiv Hammada Miaha 4:3.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.