Ronnie O'Sullivan pobjedom započeo nastup na Welsh Openu
Oduševio sa nekoliko poteza

Iako je igrao nonšalantno, kvalitet je ipak presudio

Ronnie O'Sullivan pobjedom započeo nastup na Welsh Openu

S. Pašalić

Ronnie O'Sullivan je pobjedom protiv Lama Sandersona započeo svoj nastup na Welsh Openu.

O'Sullivan je opušteno krenuo u meč pa je Sanderson osvojio prvi frame, ali Ronnie odmah osvaja naredni frame i dolazi na 1:1.

Treći frame je O'Sullivan ponovo odigrao nonšalantno i Sanderson stiže do vodstva od 2:1. Ronnie nakon toga ubacuje u brzinu više i ubjedljivo osvaja naredna dva framea i stiže do vodstva od 3:2.

U šestom frameu je Sanderson imao par prilika da dođe do 3:3, ali nije iskoristio svoje prilike i O'Sullivan stiže do pobjede od 4:2.

Sigurnu pobjedu je ostvario i Barry Hawkins protiv Sunny Akania 4:0, a Stuart Bingham je puno lakše od očekivanog stigao do pobjede protiv Ali Cartera također sa 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi