Kadrovi koji su mnogima promakli

Ko kaže da ne mogu zajedno: Proslave golova Ronalda i Dybale sve govore

Paulu Dybali je bio suđen status prve zvijezde Juventusa, sve dok u redove torinskog velikana nije stigao Cristiano Ronaldo.

Argentinac je bio primoran "predati štafetu" Ronaldu i pomiriti se sa činjenicom da će imati nešto manje prostora.

Pojavile su se ubrzo špekulacije da je Dybala nezadovoljan, ali i da ga Juventus želi prodati jer on i Ronaldo ne mogu funkcionisati zajedno na terenu.

Međutim, na večerašnjem meču nešto drugačije slike.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je na svom terenu sa laganih 3:0 savladao Frosinone, Dybala je postigao prvi gol Stare dame, a Ronaldo treći. Međutim, proslave su bitne.

Tako je Dybala u proslavu svog gola (golčine) "ugradio" i proslavu kakvu inače praktikuje Ronaldo, dok je Portugalac učinio obratno. Čini se da ipak slažu i da itekako mogu zajedno na terenu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.