Trener Čelika nakon pobjede protiv Viteza

Ornek: Umoran sam od svega, moram pričati s predsjednikom kluba

Endin Čaušević

Čelik je danas sa 3:0 savladao ekipu Viteza u generalnoj provjeri za nastavak Premijer lige BiH.

Zeničani su na Bilinom polju priveli zimske pripreme kraju, te su odigrali posljednji pripremni duel. Čelik je sa 3:0 bio bolji od Viteza, a golove za domaći tim postigli su Dedić, Dilaver i Okić.

Nakon utakmice trener Čelika, Adnan Ornek, izjavio je da je zadovoljan s onim što je vidio na terenu, te da su igrači ispoštovali sve što je tražio. No, također dodao je da je veoma umoran od svega što se dešava u klubu i da mora pričati sa predsjednikom.

"Na početku je bilo malo grubosti i imali smo nekih problema. Generalno smo zadovoljni, ono što smo tražili od igrača oni odigrali. Ovo je zadnji pripremni meč i moramo biti spremni za nastavak prvenstva. Čeka nas vrlo težak protivnik. Generalni smo zadovoljni radom na pripremama, ali dosta sam imao problema oko transfera i dovođenja novih igrača

"Imali smo konekciju s dosta dobrih igrača i bili u završnim pregovorima, ali nažalost nismo ih doveli. Umorio sam se od ovih poslova, ovo je veliki klub i treba razgovarati sa svim igračima. Šta mi dođe u ruke radim, nalazim igrače, a one koji pronađem odu u drugi klub. To je za mene sve teško i razgovarat ću s predsjednikom", rekao je Ornek nakon meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.