Dobre vijesti za NK Čelik: Nermin Jamak nije teže povrijeđen
Nermin Jamak je već u prvoj minuti morao izaći iz igre jer nije mogao nastaviti utakmicu protiv NK Vitez.

Bit će spreman za Premijer ligu

Dobre vijesti za NK Čelik: Nermin Jamak nije teže povrijeđen

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Čelika trenutno igraju na Bilinom polju protiv NK Vitez generalnu provjeru pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Čelik je prvi dio priprema proveo u Antalliji, dok su finiš odradili u Zenici. Meč protiv Viteza je generalna provjera za proljetni dio sezone, te nakon prvog dijela meča domaći vode sa 2:0.

Međutim, utakmica nije počela baš najbolje za zenički klub jer je jedan od najboljih igrača ovog tima Nermin Jamak već u prvoj minuti morao napustiti teren. Jamak je dobio udarac u skočni zglob nakon starta Hrustana Kadrića i nije bio u stanju da nastavi utakmicu.

Ipak, dobre vijesti za navijače Čelika su da se ne radi o težoj povredi, te da će Jamak najvjerovatnije biti spreman za nastavak Premijer lige i utakmicu protiv tuzlanske Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Radi se o udarcu u skočni zglob, ali nije ništa ozbiljno", kratko je za SportSport.ba rekao fiziotarapeut zeničkog kluba Malik Smriko.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi