Tim iz Gradiške savladao Modriču

FK Kozara slavio i u trećoj pripremnoj utakmici

Fudbaleri Kozare nastavljaju sa dobrim igrama u pripremnom periodu.

Tim iz Gradiške predvođen Igorom Jankovićem danas je u Derventi odmjerio snage s Modričom, a na kraju Kozara se pokazala kao bolji protivnik i slavila rezultatom 2:0.

Prvi gol Kozara je postigla u 34. minuti preko Dejana Glišića, a i pored potpuno promijenjenih sastava dominirala je i u nastavku, što je rezultiralo nvoih pogotkom. Na 2:0 je povisio Milovan Novaković u 56. minuti i postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

"Zadovoljan sam dosad urađenim, ali sam siguran da prostora za napredak još ima i da ćemo do početka prvenstva izgledati onako kako želimo da bismo mogli odgovoriti svim izazovima koji nas očekuju", kazao je trener Janković nakon utakmice.

Narednu provjeru Kozara ima 23. februara u Banjaluci protiv Jedinstva iz Bihaća.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.