FK Krupa poražen na domaćem terenu od FK Kozara

Prijateljska utakmica u Krupi na Vrbasu

FK Krupa poražen na domaćem terenu od FK Kozara

Danas je u Krupi na Vrbasu odigran prijateljski susret između domaće Krupe i ekipe Kozare. Na kraju je član Prve lige RS slavio rezultatom 1:2.

Oba trenera su iskoristila današnju utakmicu da isprobaju veliki broj igrača. Kozara je bila nešto bolja u prvom poluvremenu, ali je isto završeno bez golova, 0:0.

Krupa je bolje otvorila drugo poluvrijeme, ali je Kozara stigla do vodstva u 55. minuti nakon što je centaršut Komljenovića u vlastitu mrežu skrenuo jedan fudbaler Krupe.

Krupa je do poravnanja stigla 20-ak minute prije kraja sa bijele tačke, ali su gosti iz Kozare ipak stigli do pobjede i to u samom finišu utakmice preko Petkovića koji je jednu odbijenu loptu pospremio iza leđa domaćeg golmana.

Top Komentari

Metropoljac
Krupa čuva adute za Zvijezdu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi