Sarajevo slavilo protiv Rudara

Musemić: Kapić je spreman za 30-35 minuta, Lazić je u ovom trenutku standardan

Samir Mlaćo

Nogometaši Sarajeva danas su savladali Rudar iz Kaknja u generalci pred nastavak sezone 4:2.

Publika u Butmiru je mogla vidjeti efikasan meč, a Sarajevo je mnogo više pokazalo u prvom poluvremenu, što je priznao i šef struke Husref Musemić.

"Možemo biti zadovoljni prvim poluvremenom. Stvorili smo dosta šansi, realizacije nije bila na nivou, ali doće to na svoje. Drugim poluvremenom u potpunosti nisam zadovoljan, postoje neke stvari kojima jesam, druge kojima nisam. Generalno, zadovoljan sam kada pogledam cijeli meč", jasan je bio Musemić.

"Rudar je u drugom dijelu stvorio dvije-tri ozbiljne šanse, a to se ne smije desiti. Loših stvari sam više vidio u drugom, nego prvom poluvremenu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je govorio i o zimskim pojačanjima Rifetu Kapiću, te Darku Laziću.

"Kapić je kvalitetan igrač, ali vidi se da je spreman za 30-35 minuta. Maksimalno poluvrijeme. Lazić je tu sa nama od prvog dana i on je u ovom trenutku standardan igrač", dodao je šef struke bordo tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.