Mladi štoper FK Sarajevo za SportSport.ba

Mujakić: Sutra ćemo vidjeti gdje smo i šta smo

Ekipa FK Sarajevo je danas odradila trening u svom Trening centru u Butmiru, a već sutra izabranike Husrefa Musemića očekuje generalka protiv Rudara iz Kaknja.

O dosadašnjem toku priprema nakon današnjeg treninga smo razgovarali sa prvotimcem FK Sarajevo, Nihadom Mujakićem.

"Prošli smo pripreme, prije par dana smo se vratili u Sarajevo. Sretni smo što smo opet tu, jer nekoliko sedmica nismo bili kući. Atmosfera u ekipi je stvarno na vrhunskom nivou", istakako je Mujakić, pa dodao:

"Mislim da smo se svi dobro spremili, sa našim kondicionim trenerom. Kada su u pitanju utakmice u Antaliji, nismo bili opterećeni rezultatom, tražili smo našu igru. Sutra nam je posljednja provjera i tu ćemo vidjeti gdje smo i šta smo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, susret između Sarajeva i Rudara se igra sutra od 14:00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Sarajevo sigurno ima najbolju ekipu u PL i trenutno su prvi na tabeli ali veliki problem je nekvalitetan trener i poljuljana atmosfera nakon eksperimenta sa ''amerikancem''. Moglo bi se desiti da na kraju zavrse iza Zrinjskog i Sirokog.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi