Brazilac u odličnoj formi

Real Madrid poveo protiv Girone i opet taj Casemiro

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju trenutno pred svojim navijačima protiv Girone meč 24. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je veoma dobro otvorio ovaj meč i pokušao rano doći do prednosti, ali je Girona nekako uspjela da sačuva svoju mrežu. Međutim, u 25. minuti im nije bilo spasa.

Real Madrid je tada uspio da slomi otpor katalonskog kluba i povede sa 1:0. Kroos je sjajno centrirao sa desne strane, a najviši u kaznenom prostoru protivnika bio je Casemiro koji trese mrežu Girone.

Casemiro igra u zaista odličnoj formi, te nije rijetkost da postiže golove u posljednje vrijeme. Da je namjestio nišanske sprave dokazao je i u današnjem meču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.