Poklonio penal i izjednačenje Gironi

Sergio Ramos "zaboravio" da je štoper, a ne golman!

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju trenutno protiv Girone meč 24. kola u okviru španske La Lige.

Kraljevski klub je bio dosta bolji u prvom poluvremenu i igrači ovog tima su to iskoristili u 25. minuti kada je nakon asistencije Kroosa mrežu gostujućeg tima zatresao Casemiro.

Ipak, Girona je u nastavku meča krenula po izjednačenje. Gosti su propustili nekoliko nevjerovatnih šansi, ali su onda u 65. minuti poravnali na 1:1 zahvaljujući Sergiju Ramosu.

Kapiten Reala je napravio veoma glup potez kada je "glumio" golmana i odbranio rukama udarac igrača Girone, a sudija je svirao penal. Odgovornost je preuzeo Stuani koji pogađa za 1:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.