Real Madrid poveo protiv Girone i opet taj Casemiro

Brazilac u odličnoj formi

Real Madrid poveo protiv Girone i opet taj Casemiro

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju trenutno pred svojim navijačima protiv Girone meč 24. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je veoma dobro otvorio ovaj meč i pokušao rano doći do prednosti, ali je Girona nekako uspjela da sačuva svoju mrežu. Međutim, u 25. minuti im nije bilo spasa.

Real Madrid je tada uspio da slomi otpor katalonskog kluba i povede sa 1:0. Kroos je sjajno centrirao sa desne strane, a najviši u kaznenom prostoru protivnika bio je Casemiro koji trese mrežu Girone.

Casemiro igra u zaista odličnoj formi, te nije rijetkost da postiže golove u posljednje vrijeme. Da je namjestio nišanske sprave dokazao je i u današnjem meču.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije