Utakmica završena bez golova

Burnić igrao cijeli meč, a Duljević 69 minuta u remiju Dresdena i Regensburga

E. Čaušević

Fudbaleri Dinamo Dresdena nisu uspjeli danas savladati pred svojim navijačim Regensburg u meču 22. kola njemačke Cvajte jer je meč završen bez golova.

Dresden i Regensburg odigrali su veoma dobar meč na kojem smo vidjeli nekoliko sjajnih šansi s obje strane, ali lopta jednostavno nije željela u gol. Domaći navijači očekivali su da će njihov tim pobjedom prekinuti seriju od tri poraza, ali se na kraju moraju zadovoljiti s jednim bodom.

U prvom poluvremenu Dresden je imao nekoliko solidnih, no gosti su sačuvali svoju mrežu. U nastavku utakmice i gosti su zaprijetili nekoliko puta, ali jednostavno lopta nije htjela u mrežu.

Bh. reprezentativac Haris Duljević odigrao je 69 minuta u dresu Dresdena, dok je potencijalni bh. igrač Dženis Burnić odigrao cijelu utakmicu za domaći tim.

Dresden je trenutno na 12. mjestu sa 26 bodova, dok je Regensburg deveti sa četiri boda više.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.