Jedan od stubova obrane HŠK Zrinjski - Slobodan Jakovljević

Pouzdani stoper HŠK Zrinjski za SportSport.ba povodom ždrijeba 1/4 finala Kupa BiH

Slobodan Jakovljević: Sada smo fokusirani samo na Široki, u Kupu bih volio da igramo protiv Zvijezde

Povodom sutrašnjeg ždrijeba 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine specifičnog po tome što će u njemu biti samo tri Premijerligaša, jedan od najkonstantnijih i najvažnijih nogometaša bh. prvaka Slobodan Jakovljević za SportSport.ba je prokomentirao možebitne sutrašnje događaje.

"Moram vam iskreno reći da smo trenutno svi u klubu fokusirani na prvo kolo proljetnog dijela Premijer lige i derbi koji igramo protiv Širokog jer dobro znamo koji je značaj te same prve utakmice. Ipak, ujedno znamo da nam je ove godine prioritet sto dalje stići i u Kupu, stoga mogu da kažem uz dužno poštovanje i bez imalo ovalovažavanja da mislim da bi najbolje po nas bilo da se ne sastanemo sa naša dva najveća konkurenta Širokim i Sarajevom u slijedećem kolu Kupa, a ako moram da biram volio bih da nam kuglice sutra za protivnika donesu Zvijezdu iz Gradačca" - prokomentirao je sutrašnji ždrijeb Kupa BiH defanzivac HŠK Zrinjski Slobodan Jakovljević.

Ždrijeb 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine održat će se sutra u podne u prostorijama NS BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.