Od Mourinhovog odlaska iz Uniteda, ovaj tim je zaigrao sjajan fudbal. Pretrpili su samo jedan poraz i to u Ligi prvaka od PSG-a (Foto: Twitter)

Posebni sasvim otvoren

Je li ovim najavio novi posao? Mourinho od novinara ništa nije krio!

Midhat Šljivak

Jose Mourinho vrijeme "ubija" radeći kao gost komentator ne jednoj televiziji, a očigledno je da do kraja sezone neće tražiti novi posao nakon otkaza u Manchester Unitedu.

Kada je slobodan od TV posla, Posebni putuje širom Evrope i gleda uživo utakmice, pa je tako danas boravio na utakmici Lille - Montpellier.

Novinari su ga "uhvatili" nakon meča, a za razliku od engleskih novinara od kojih je bježao, danas je bio raspoložen za saradnju.

Imali su francuski novinari zanimljivih pitanja, a jedno je bilo da li je gledao meč Lige prvaka između njegovog tima i PSG-a.

"Ne, nisam gledao meč Uniteda i PSG-a. Povremeno pogledam neku utakmicu Manchester Uniteda, ali više volim gledati druge lige. U Premier ligi već znam apsolutno sve igrače", rekao je Mourinho.

Zatim je dobio interesantno pitanje. Može li se zamisliti kao trener u Ligue 1, a odgovor je poprilično jasan.

"Naravno da mogu. Radio sam u četiri različite države i promjena mi se uvijek sviđa. Volim upoznavati druge kulture i učiti neke nove stvari. Raditi u nekoj novoj ligi bilo fantastično iskustvo", istakao je Jose Mourinho.

Portugalski stručnjak se prethodnih godina povezivao sa preuzimanjem PSG-a, a u posljednje vrijeme se govori o njegovom povratku u Italiju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno ga Inter želi ponovo na klupi i to umjesto Luciana Spallettija koji bilježi skromne rezultate na klupi Nerazzurra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.