Oglasio se trener HŠK Zrinjski

Slišković: Želimo ići do kraja i nije važno što već sada igramo protiv Sarajeva

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igraju protiv FK Sarajevo.

Izvlačenje parova održano je danas u prostorijama NSBiH, a volja žrijeba bila je takva da ćemo u četvrtfinalu gledati veliki okršaj između Sarajeva i Zrinjskog.

Trener mostarskog kluba izjavio je da trenutno razmišljaju o meču Premier lige koji igraju ovog vikenda, te da će tek onda lagano početi misliti o utakmici Kupa BiH protiv Sarajeva.

"Nije nikakva floskula kada kažem da nam je sada u fokusu isključivo derbi u nedjelju, ali ako u Kupu imamo ambicije otići do kraja, kao što imamo, onda nije toliko važno što smo već u četvrtfinalu za protivnika dobili Sarajevo", rekao je Slišković, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Jasno da je bilo puno lakših protivnika u ovoj fazi takmičenja, ali ne čini se realno da do trofeja možemo doći bez utakmica protiv Sarajeva i Širokog Brijega".

Prvi meč igra se 27. februara na Koševu, dok se revanš utakmica igra u Mostaru 13. marta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.