Neymar smatra da je Modrićeve vrijeme prošlo i da ga treba naslijediti neko mlađi

Brazilac postavio uslov prvom čovjeku Madriđana

Neymar poručio Perezu da će preći u Real ako se riješi Modrića

S. Pašalić

Igrač PSG-a Neymar nije zadovoljan sa svojom trenutnom situacijom u klubu iz Pariza.

Brazilac je 2017. godine stigao u PSG iz Barcelone za rekordnih 222 miliona eura i očekivalo se da će biti jedan od nosilaca igre Parižana dugo vremena.

Ipak nije prošlo puno vremena, a Neymar je iskazao svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom i ove zime se pisalo kako je Brazilac pokazao želju da se vrati u katalonski tim.

S druge strane nakon odlaska Cristiana Ronalda iz Reala Florentino Lopez ne može naći veliku zvijezdu koja bi povela Madriđane u osvajanje novih trofeja, a nije tajna da je Neymar velika želja Pereza i da bi ga htio dovesti u klub.

Španski list Don Balon piše da je Neymar postavio uslove Perezu ukoliko ga želi vidjeti na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Finansijski uslovi su manje bitni jer će Perez sve učiniti da dovede Brazilca u Madrid, ali jedan od uslova koji je navodno Neymar postavio Perezu je i da se riješi Luke Modrića.

Neymar smatra da je Modrićevo vrijeme prošlo i da bi ga trebao zamijeniti neko mlađi, a taj neko je 22-godišnji igrač PSG-a Giovani Lo Celso koji je trenutno na posudbi u Betisu gdje pruža sjajne partije. Procjenjuje se da je njegova vrijednost 30 miliona eura što je za Pereza 'sića'.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.