Ukoliko postigne pogodak protiv Sarajeva, kako je rekao, proslave gola neće biti.

Pred utakmicu protiv bivšeg kluba

Miloš Stojčev: Sarajevo je moja druga kuća, tamo sam proveo najljepši dio svoje karijere

Esmer Oštraković

Nogometaši Tuzla Cityja u subotu će u prvom kolu nastavka sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, na Tušnju dočekati ekipu Sarajeva.

Trenutno u ekipi Tuzla Cityja nastupa Miloš Stojčev, koji je možda i najbolje partije u svojoj karijeri pružio upravo u ovom klubu.

"Fudbal je nepredvidiva igra, svakako da imamo kvalitet da pomrsimo račune svakoj ekipi, a tako i Sarajevu, koje se nalazi na prvom mjestu na tabeli. Spremili smo se dobro, odradili odlične pripreme i sada čekamo početak prvenstva", rekao je Miloš Stojčev.

Ukoliko postigne pogodak protiv Sarajeva, kako je rekao, proslave gola neće biti.

"Svakako da ne. U Sarajevu sam proveo najljepši period moje karijere. Sarajevo je moja druga kuća i ne bi to priredio navijačima i klubu", zaključio je Stojčev.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.