Kada je u pitanju zdravstveno stanje igrača, Starčević za utakmicu sa Sarajevom može računati na sve igrače, osim Kostića, Nukića i Širanovića koji su povrijeđeni.

Trener Tuzla Cityja

Slobodan Starčević: Protiv FK Sarajevo želimo pokazati da imamo kvalitet

E. Oštraković

Nogometaši Tuzla Cityja spremaju se za nastavak prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a u prvom kolu na Tušnju gostuje lider na tabeli, ekipa Sarajeva.

Trener Tuzla Cityja, Slobodan Starčević, zadovoljan je radom svojih igrača, te se nada kako će uspjeti iznenaditi Sarajevo, ali kako kaže ključne utakmice za njega su one protiv Čelika i Krupe.

"Raduje nas sto proljetni dio prvenstva otvaramo sa najkvalitetnijom ekipom u našoj ligi. To je ekipa koja je u jesenjem dijelu pokazala da je jedna od perjanica bh. fudbala i za tu utakmicu uopšte nije teško motivisati igrače. Ipak, mi ćemo u tu utakmicu izaći hrabro i jako i kako u ovom trenutku najbolje možemo, ali u svakom slučaju rasterećeno, jer u naredna dva kola igramo utakmice koje su za nas ključne, a to su utakmice protiv Čelika i protiv Krupe. Ova utakmica će u principu biti jedan praznik za sve nas na kojoj ćemo pokušati da popravimo onaj loš utisak sa posljednje utakmice protiv Slobode. Želimo da pokažemo da ova ekipa ima kvalitetu i da kroz tu kvalitetu može tražiti mjesto u sredini tabele", rekao je Starčević.

Kada je u pitanju zdravstveno stanje igrača, Starčević za utakmicu sa Sarajevom može računati na sve igrače, osim Kostića, Nukića i Širanovića koji su povrijeđeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali smo skoro osam povrijeđenih igrača, u ovom trenutku su na toj listi samo Kostić, Nukić i Širanović, koji nisu u trenažnom procesu. Veći broj igrača je u kolektivnom treningu, a Zlatković i Šarčević su u individualnom treningu. Raduje nas taj zadravstveni bilten koji je iz svakog dana sve bolji i bolji", završio je trener Tuzla Cityja, Slobodan Starčević.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije