Fudbaleri FK Tuzla City spremno dočekuju utakmicu sa FK Sarajevo
Sarajevo je favorit na papiru ali iznenađenja su uvijek moguća

Odlična atmosfera u taboru Tuzlaka

Fudbaleri FK Tuzla City spremno dočekuju utakmicu sa FK Sarajevo

E. Dindić, foto: E. Dindić

Fudbaleri Tuzla Cityja vrijedno se spremaju za drugi dio prvenstva Bosne i Hercegovine, a prvi meč već za vikend igraju protiv Sarajeva.

Ekipa Slobodana Starčevića znatno je promijenila kadar pred drugi dio sezone, te svakome će predstavljati nezgodnog protivnika.

Današnji trening je bio baziran na ispravljanju taktičko-tehničkih nedostataka, kao i uigravanju posljednjih akcija pred subotnju utakmicu na Tušnju protiv Sarajeva.

Slobodanu Starčeviću na raspolaganju danas nisu bili Ivan Kostić, Dejan Širanović i Adin Nukić, dok su individualno radili Budimir Šarčević i Nemanja Zlatković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bez obzira što je Sarajevo favorit na papiru sigurno je da će Tuzla City dati sve od sebe u subotnjem duelu, kako bi pokušali iznenaditi favorizovane goste te samim time nastavak prvenstva učinili još zanimljivijim.

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi