Stigao u Gradačac iz Krupe

Jovo Lukić novo pojačanje NK Zvijezda

E. Čaušević

NK Zvijezda je klub koji je sigurno napravio najviše promjena u igračkom kadru nakon prvog dijela sezone Prve lige FBiH.

Zvijezda je ostala skoro bez svih prvotimaca, a klub je imao pune ruke posla ove zime oko angažovanja novih igrača. Zanimljivo da je ekipa iz Gradačca jučer predstavila čak 11 novih fudbalera, no danas je stiglo i još jedno novo ime.

Naime, radi se od 20-godišnjem napadaču Jovi Lukiću koji u Zvijezdu stiže na posudbu iz Krupe. Klubovi su dogovorili saradnju do kraja sezone, a nakon toga će se pregovarati dalje oko Lukićeve sudbine.

Lukić je ponikao u Slogi iz Doboja, a početkom prošle godine potpisao je za Krupu. Ove sezone za Krupu je odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima, ali se nije upisivao u listu strijelaca.

Ključni događaji

prije 3 godinaa 18.09.2020 u 10:16

Lukić je ponikao u Slogi iz Doboja, a početkom prošle godine potpisao je za Krupu.

Posljednja korekcija 18.09.2020 u 10:17
prije 3 godinaa 18.09.2020 u 09:57

Jovo Lukić pojačanje NK Zvijezda

NK Zvijezda je klub koji je sigurno napravio najviše promjena u igračkom kadru nakon prvog dijela sezone Prve lige FBiH.

Posljednja korekcija 18.09.2020 u 10:00
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.