NK Zvijezda: Predstavljeno 11 novih igrača!

Velike promjene u prvoligašu iz Gradačca

NK Zvijezda: Predstavljeno 11 novih igrača!

E. Škorić

Velike promjene doživjela je Zvijezda tokom ove zime, pa u nastavak sezone ulazi s 11 novih igrača.

Zvijezda je ostala bez dosta ključnih igrača, bilo je raznih turbulencija, no klub je uspio da angažuje 11 igrača. Naravno, ne možemo ih nazvati pojačanjima, oni to tek treba da dokažu na proljeće.

Ugovore sa Zvijezdom danas su potpisali Branislav Ružić, Armin Jazvin, Dejan Vučić, Slađan Antić, Stefan Janjić, Nemanja Đekić, Marko Drakul, Armin Kadić, Saša Maksimović, Ensar Hanić i Alen Kurtalić.

Neki su stigli iz Sobode na posudbu, Ružić je iskusni golman koji je branio u Čeliku, Antić je pojačao klub iz Jedinstva, Đekić je igrao u Zvijezdi 09...

Crveno-bijeli su prvi dio sezone okončali na četvrtom mjestu sa 27 bodova, dok vodeći Velež ima 39 bodova. U jednom trenutku je Zvijezda bila lider, no kako se bližio kraj prvog dijela sezone, igre i rezultati su bili sve gori.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ipak, na Banja Ilidži se nadaju da će potpuno izmijenjeni tim na proljeće igrati puno bolje i da će rezultati biti bolji nego jesenas.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Đekić je igrao u Modriča Alfa, ne u Zvijezdi 09
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi