Dinamo se plasirao u osminu finala

Luka Modrić uz Dinamo: Bravo, Plavi!

Samir Mlaćo

Slavilo se sinoć u Zagrebu, te širom Hrvatske... Dinamo je savladao Plzen u revanšu 3:0 i izborio plasman u osminu finala Evropske lige.

Modri su briljirali i zasluženo prošli dalje. Dodatno su napunili svoju kasu, a sada sa nestrpljenjem očekuju žrijeb parova.

Brojni hrvatski nogometaši, te legende hrvatskog nogometa čestitale su Modrima, a sinoć je uz Hajrovića, Gojaka i društvo, doduše putem malog ekrana, bio i najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić.

Modrić se upravo iz Dinama gdje je nosio i kapitensku traku otisnuo u inostranstvo, te napravio blistavu karijeru koja još uvijek traje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bravo, Plavi", napisao je Modrić uz srce.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.