Plemići u dobrom raspoloženju putuju u Sarajevo na prvu utakmicu 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Tim Zrinjskog već danas putuje za Sarajevo

HŠK Zrinjski: Odlična atmosfera među Plemićima pred utakmicu s FK Sarajevo

Momčad HŠK Zrinjski već danas nakon teškog gostovanja u Širokom Brijegu putuje za Sarajevo gdje ih u okviru 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine čeka okršaj s FK Sarajevom.

Ždrijeb je htio da se od tri Premijerligaša dva sastanu u četvrtfinalu a u oba tabora nije bilo kukanja zbog toga, znajući da se do trofeja mora igrati s najjačim timovima prije ili kasnije. 

Prije puta u Sarajevo Plemići su jutros održali trening na kojem je vladala odlična atmosfera, a među igračima pojavio se i Damir Šovšić koji je zbog ozljede propustio utakmicu na Pecari, no još je upitno hoće li se ovaj vrsni veznjak naći među putnicima za Sarajevo.

Treningu je prisustvovao i pouzdani stoper Slobodan Jakovljević unatoč udarcu zadobivenom na Pecari, a još je uvijek nepoznato hoće li i on naći svoje mjesto u autobusu za Sarajevo a kako stvari stoje mjesto u momčadi će u odnosu na Široki dobiti i Vasilije Kolak, momak koji je u zimskoj pauzi u Zrinjski došao iz FK Igman.

Konačnu odluku o svemu ipak će donijeti Blaž Slišković koji je uoči treninga održao duži sastanak struke i igrača a sudeći po onom što smo vidjeli HŠK Zrinjski na megdan Sarajevu putuje u dobroj i pozitivnoj atmosferi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.