Odličan pas Bekrića

Kontra iz udžbenika Zrinjskog, ali je na kraju sve upropastio Rustemović

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva i Zrinjskog igraju trenutno na Koševu prvi meč četvrtfinala Kupa BiH.

Sarajevo je odlično otvorilo današnju utakmicu, te je bordo tim već u devetoj minuti poveo sa 1:0. Jakovljević je u kaznenom prostoru oborio Ahmetovića, a sudija je svirao penal.

Odgovornost s bijele tačke preuzeo je kapiten domaćeg tima Krste Velkoski koji je bez problema pogodio mrežu Plemića za 1:0 i veliko slavlje domaćih navijača.

Ipak, Zrinjski je bio dosta opasniji u drugom dijelu prvog poluvremena. Mostarski tim je u samom finišu prvog dijela mogao do izjednačenja, ali je odličnu kontru upropastio lošim prijemom Edin Rustemović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Samir Bekrić mu je poslao fantastičnu dugu loptu, no bivši igrač Sarajeva nije uspio da je primi, te je Kovačević reagovao na vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.