Junak FK Sarajevo

Kovačević: Na pripremama nisam bio u najboljoj formi, ali sada branim kako i treba za ovaj klub

Golman FK Sarajevo Vladan Kovačević bio je vrlo sretan zbog današnje pobjede svog tima. 

Podsjetimo, Bordo momci su na Koševu porazili Zrinjski u okviru prvog susreta četvrtfiala Kupa BiH sa 1:0, a najbolji pojedinac vjerovatno je bio Kovačević koji je igračima Zrinjskog skinuo dvije stopostotne šanse. 

"Teška utakmica za obje ekipe, težak teren. Pokazali smo čvrstoću u odbrani. Zabili smo na vrijeme gol i sve je bilo lakše. U Mostaru ćemo pokušati odigrati defanzivno, ne primiti gol i nadam se prolazu".

"Na pripremama nisam bio u nekoj formi, ali iz dana u dan sam dizao samopouzdanje i mislim da je to to. Čestitao bih svojim saigračima na borbi i zasluženoj pobjedi"

"Danas sam bio na nivou na kakvom trebam biti u FK Sarajevo, nadam se da ću nastaviti sa takvim partijama i da ćemo proći dalje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.