Velkoski: Zasluženo smo pobijedili, ali ovo je tek prvo poluvrijeme

Kapiten Sarajeva postigao jedini gol

Velkoski: Zasluženo smo pobijedili, ali ovo je tek prvo poluvrijeme

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Sarajeva pobijedili su danas na Koševu ekipu Zrinjskog sa 1:0 u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH.

Bordo tim s jedinim golom prednosti putuje na revanš meč koji se 13. marta igra u Mostaru. Odlučujući trenutak utakmice desio se u devetoj minuti kada je Ahmetović izborio penal, a kapiten domaćih Krste Velkoski bio je siguran s bijele tačke za 1:0.

Nakon utakmice Velkoski je izjavio da je Sarajevo zasluženo došlo do pobjede, ali da je ovo tek prvi dio, te da znaju da ih očekuje težak revanš u Mostaru protiv Zrinjskog.

"Dali smo na vrijeme gol i zasluženo smo pobijedili. Bilo nam je lakše igrati nakon toga i tražili smo šanse preko kontri, ali nam ovaj treren nije dozvoljavao. Ovo je tek prvo poluvrijeme i očekuje nas revanš u Mostaru, ali se nadam da ćemo se plasirali u polufinale", rekao je Velkoski nakon utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi