Trener Reala nakon poraza od Barce

Solari tužan ide kući: Trebali smo biti u finalu...

Real Madrid je večeras eliminisan u polufinalu Kupa Kralja i to od strane najvećeg rivala, Barcelone.

Nakon 1:1 na Nou Campu, Barcelona je večeras slavila sa visokih 0:3 na Bernabeu i prošla u finale. Ipak, treba istaći da je Real imao puno više pokušaja prema protivničkom golu, ali da nijednu priliku nije uspio pretvoriti u pogodak.

Odman nakon utakmice, trener Reala Sanitago Solari je dao kratku izjavu.

"Trebali smo postići gol i biti u finalu, stvorili smo puno prilika... Ali nismo zabili... U fudbalu postoje golovi i šanse. Mi smo šanse imali, ali nijednu nismo pretvorili u gol... Sada tužni idemo kućama", istakao je Solari, pa nastavio:

"Moramo da nastavimo sa ovakvim igrama i pobjede će doći... Sve smo imali, osim golova."

Osvrnuo se Solari i na partije Reguliona i Viniciusa.

"Regulion i Vinicius su bili jako dobri. Regulion je, tačnije, bio fantastičan, a Vinicius vrlo dobar, ali mu je nedostajala završnica".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.