Arslan će sutra moći sjediti na klupi za rezervne igrače, nakon što su ljudi iz kluba bili agilni i završili svu potrebnu papirologiju

Riješena papirologija za trenera iz Turske

Cihat Arslan na klupi Čelika debituje protiv Tuzla Citiya · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nakon što je jučer završena sva papirologija, te dobijeno zeleno svijetlo iz Nogometnog saveza BiH za nastup dvojice stranaca Paschala Okolija i Ante Blaževića za duel protiv Tuzla Citiya, danas su za navijače Čelika stigle nove dobre vijesti.

Naime, rukovodstvo kluba na čeku s generalnim sekretarom Ismarom Huskićem završilo je svu potrebnu papirologiju za novog trenera Cihata Arslana. Ovaj 49-godišnjak sutra će s klupe voditi Zeničane, to će mu biti ujedno i debi na klupi kluba s Bilinog polja.

Cihat Arslan u utorak je imenovan za novog šefa struke, a sigurno po trenerskim referencama koje ima, jedan je od najboljih stranih trenera koji su radili u Premijer ligi BiH.

Kada je u pitanju igrački sastav sutra će Zeničani nastupiti bez kapitena Fenana Salčinovića, koji se oporavlja od povrede, te kartoniranog stopera Vedrana Vrhovca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.