Sjajna vijest za Zeničane: Okoli i Blažević stekli pravo nastupa za NK Čelik
Novi trener Zeničana je sigurno jedno od najvećih stranih trenerskih imena koji su radili u BiH, odnosno u Premijer ligi BiH

Klub s BIlinog polja jači za dvojicu igrača

Sjajna vijest za Zeničane: Okoli i Blažević stekli pravo nastupa za NK Čelik · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odradili još jedan trening pod rukovodstvom novog trenera Cihata Arslana. Lijepo vrijeme, dobra atmosfera nakon pobjede nad Slobodom osjeti se na treningu Zeničana, koji će u subotu u okviru 21.kola Premijer lige BiH gostovati na Tušnju kod ekipe Tuzla City.

Kao što smo već pisali za ovu utakmicu u konkurenciji za ekipu neće biti kartonirani Vedran Vrhovac, te povrijeđeni kapiten Fenan Salčinović. Također pravo nastupa nemaju ni stranci, Samu Volotinen, Selim Aydemir i Amit Guluzade, koji još nisu registrovani, a to bi se prema najavama ljudi iz kluba trebalo desiti naredne sedmice.

Lijepa vijest danas je stigla za stručni štab, a to je da su pravo nastupa za Čelik i zvanično stekli veznjak Paschal Okoli, te krilni nogometaš Ante Blažević. Nigerijac kao i Blažević potpisali su ugovore na dvije i po godine.

Ova dvojica igrača će biti u konkurenciji za subotnji duel na Tušnju, a Paschal Okoli će vjerovatno početi meč od prve minute i to na poziciji stopera umjesto Vedrana Vrhovca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani ove sezone još nemaju pobjedu u gostima, a hoće li se šta promijeniti nakon subote i gostovanja na Tušnju ostaje da vidim, prvi meč između ovih timova na Bilinom polju završen je podjelom bodova, bilo je 1:1, strijelac za Čelik bio je Anel Dedić, dok je za goste iz Tuzle gol postigao Nermin Crnkić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
jebote okoli i blaževic,pa kakva su to pijačanja,okoli bio u čeliku i mi ispali,spasio nas borac banja luka,a taj blaževič da kurcu valja igrao bi u širokom zrinjskom ili gabeli,kakvi su to natpisi majke ti..ubi nas ta lažna prica,,smješno..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi