Grahovac: Na Tušnju se nećemo braniti, uz puni angažman svih igrača rezultat neće izostati
Grahovac se ove sezone izborio za mjesto standardnog igrača tima s Bilinog polja, a sutra će zajedno s Jamakom držati sredinu terena, inače najbolji dio tima Zeničana u ovoj sezoni

Veznjak Čelika pred duel protiv Tuzla Citiya

Grahovac: Na Tušnju se nećemo braniti, uz puni angažman svih igrača rezultat neće izostati

D. Kurbegović, foto: E. Haračić

Nogometaši Čelika u subotu u okviru 21. kola Premijer lige BiH gostuju na Tušnju kod ekipe Tuzla City. Zeničani su nastavak prvenstva otvorili pobjedom nad Slobodom, dok su domaćini pretrpjeli poraz od Sarajeva upravo na Tušnju.

Zanimljivo je da su već nakon prvog kola nastavka Čelik i Tuzla City promijenili trenere, Adnana Örneka naslijedio je Cihat Arslan, dok je Slobodana Starčevića zamijenio Mirza Varešanović.

Sigurno da se u Tuzli očekuje jedna zanimljiva utakmica, a obje ekipe žele da ostvare pozitivan rezultat. Igrač koji sigurno mnogo znači za ekipu Čelika je omaleni veznjak Vladimir Grahovac, ovaj nogometaš može pokriti sve pozicije u veznom redu, a najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog.

On je za SportSport.ba najavio naredni duel njegovog tima, ali se osvrnuo i na pobjedu protiv Slobode, koja dosta znači za crno-crvene.

"Pobjeda nad Slobodom nam je popravila atmosferu u ekipi i dala vjetar u leđa za nastavak sezone. Odradili smo nekoliko treninga s novim trenerom, koji zaista ima zavidnu trenersku karijeru. Nadam se da će nam njegovo znanje i iskustvo pomoći da napravimo što bolji rezultat do kraja sezone", ističe Grahovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni protivnik ima imperativ pozitivnog rezultata jer se nalaze u donjem dijelu tabele

"Znamo da su uvjerljivo poraženi od Sarajeva i da su promijenili trenera što sigurno samo može pozitivno djelovati na ekipu. Oni su tim koji imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, koji su kvaliteta da jednim potezom riješe utakmicu. Očekujem jednu tešku utakmicu, vjerovatno će i teren biti težak za igru, ali vjerujem da u naš pravi pristup i puni angažman cijele ekipe pozitivan rezultat neće izostati, a to je naravno sve osim poraza", kazao je za SportSport.ba Vladimir Grahovac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi