Slavi pobjedu Barcelone

Suzy Cortez sačekala kraj u Madridu, pa fanovima servirala 'vruću' fotografiju

Edmir Škorić

Barcelona je večeras nastavila dominaciju u Španiji i nad Real Madridom, pošto je kraljevski tim savladala s 1:0 na Santiago Bernabeu.

Tri uzastopna El Clasica je Real izgubio pred svojim navijačima i zanimljivo nije postigao nijedan pogodak.

U prethodna tri dana Katalonci su dva puta pokorili Madrid, prvo u Kupu, pa večeras i u prvenstvu.

Gol Ivana Rakitića Barci je donio plus 12 u odnosu na Real i 10 u odnosu na Atletico koji doduše ima i utakmicu manje, ali teško je vjerovati da neko može stati na put raspucanim Kataloncima do kraja sezone u borbi za titulu.

A vjerna Messijeva navijačica Suzy Cortez također je jedva dočekala pobjedu i kraj meča, pa je objavila provokativnu fotografiju u dresu sa velikom stražnjicom u prvom planu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.