Suzy Cortez ima novi "najdraži tim"
Brazilska manekenka nedavno je govorila za SportSport.ba i tom prilikom obećala da će prirediti iznenađenje našim Zmajevima

Barca, River, sada i America...

Suzy Cortez ima novi "najdraži tim"

E. Škorić

Popularna brazilska manekenka i navijačica Suzy Cortez luda je za Lionelom Messijem i Barcelonom, ali nije joj strano da pozira i u dresu drugih klubova.

Suzy Cortez je zanimljiva medijima zbog svog izgleda i velike stražnjice, a popularna Miss Bum Bum tu pažnju javnosti pametno koristi.

Nedavno je istetovirala svog omiljenog igrača Messija na provokativnom mjestu, a bila je i sagovornica novinaru SportSport.ba na isteku 2018. godine.

Njenih golišavih fotografija na internetu ne manjka, a nakon poziranja u dresu Barcelone, River Platea, Brazila, Argentine na red je došao i Club de America iz Meksika.

Nakon trijumfa protiv Pachuce, Suzy je obukla dres Americe i pozirala je za svoje fanove na Instagramu.

"Danas sa novim dresom Eaglesa. Sretna sam, ovo je velika pobjeda", napisala je zgodna Suzy.

"BiH može računati na moju podršku"

Svi građani BiH mogu računati na njemu podršku ako naša selekcija ode na naredno Svjetsko prvenstvo. Brazilka je dala i jedno obećanje tim povodom.

"Bosna i Hercegovina može računati na svu moju podršku kako bi se plasirala na naredno Svjetsko prvenstvo. Obećavam da bih se u tom slučaju slikala sa vašom zastavom, ne bi bilo nikakvih problema". Ovo bi svakako mogao biti i jedan dodatni motiv za naše Zmajeve i selektora Prosinečkog da dodatno 'zapnu' kako bi Suzy ispunila obećanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

¡Hoy juega y gana el más grande de México @clubamerica 🦅 Estádio Azteca 💛💙 🏟️ #VamosAmérica 🦅⚽

Objavu dijeli Suzy Cortez (@suzycortezoficial)

Top Komentari

Zoilomas
Suzi Kurvez
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi