Prijateljski meč Modrih

Dinamo uvjerljiv, Gojak sjajan za 60 minuta igre

Edmir Škorić

Dinamo je danas s 3:0 pobijedio Krku u prijateljskom meču.

Modri su odigrali prijateljski susret sa slovenačkim drugoligašem, a a za Plave su golove postigli Gavranović, Moharrami i Mihaljević.

Najbolji dojam u redovima modrih, prema pisanju hrvatskih medija, ostavili su Mario Gavranović, dominantna figura u sredini terena bio je Amer Gojak, te Mario Šitum koji je odradio velik posao za dva gola Dinama.

Bh. reprezentativac je uz to asistirao kod gola Gavranovića, a teren je napustio poslije sat vremena igre.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Dinamo su od prve minute igrali Zagorac, Moharrami, Lešković, Rrahmani, Musa, Kočar, Kadzior, Gojak, Ernst, Šitum, Gavranović, a šansu su još dobili Jurić, Tomašković, Župan, Marin, Mihaljević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.