Sloboda dočekuje Plave na Tušnju

Osmanhodžić pred Želju: I mi imamo svoju računicu

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Adnan Osmanhodžić, pomoćni trener FK Sloboda, najavio je subotnji meč sa Željezničarom.

Stari rivali odmjerit će snage na Tušnju, a ova utakmica je važna za oba tima u borbi za Evropu i za četvrto mjesto, koje će na kraju krajeva donijeti bolji položaj pred treći dio sezone.

Osmanhodžić je bivša fudbalska legenda Slobode i Sarajeva, a danas kao radi u stručnom štabu Tuzlaka. Kao igrač je imao zanimljivih duela sa Željom...

"Dolazi nam Željezničar, znamo ko je i šta je i kakvu tradiciju ima. Željo je zasluženo pobijedio Mladost. Igrali smo s njima na pripremama, ali to ništa ne znači, to je sasvim neka druga utakmica. I mi imamo svoju računicu. Igrat ćemo onako kako znamo, drugačije ne možemo", rekao je Osmanhodžić, koji je pozvao publiku da dođe u što većem broju na subotnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da će presuditi kolektiv, bar to može da presudi s naše strane. Ima dobrih pojedinaca u oba tima, ali kolektiv je najvažniji. Bit će, nadam se, gledljiva, ali i teška utakmica s obje strane", zaključio je Osmanhodžić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.