Promijenjen termin utakmice FK Sloboda - FK Željezničar

U subotu se igra derbi

Promijenjen termin utakmice FK Sloboda - FK Željezničar

E. Škorić

U vikendu ispred nas igrat će se utakmice 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Derbi kola igra se u Tuzli na stadionu Tušanj gdje će snage odmjeriti Sloboda i Željezničar. Iako je prvobitno planirano da se duel igra od 15 sati, kao i još četiri meča subotnjeg programa, na kraju je derbi pomjeren za dva sata.

Tako će Sloboda i Željezničar na teren u subotu u 17:30 sati, što nam je rečeno danas iz tuzlanskog kluba.

Ovaj termin svakkao više odgovara i onima koji u subotu rade, a kako se radi o derbiju i duelu starih rivala, za očekivati je i sjajnu posjetu na tuzlanskom stadionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo nakon pobjede nad Mladosti konačno je prekinuo niz poraza i sa samopouzdanjem stiže u Tuzlu, dok Sloboda želi da u direktnom okršaju s Plavima osigura četvrto mjesto i nešto bolji raspored u završnom dijelu sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi