Nezadovoljan suđenjem

Pallotta bijesan nakon meča: Muka mi je od ovog s*anja!

Predsjednik Rome James Pallotta bio je bijesan nakon sinoćnje utakmice protiv Porta u Ligi prvaka.

Portugalska ekipa je izbacila Romu nakon produžetaka, a rezultat je bio 3:1. Vučica je u posljednjim momentima drugog produžetka vrlo lako mogla dobiti penal nakon što je Patrik Schick pao u kaznenom prostoru domaćih, ali iako su u kontrolnoj sobi pregledali VAR, ništa nije dosuđeno.

To je razljutilo Pallottu koji je nakon meča bio razočaran.

"Prošle godine smo zatražili VAR u Ligi šampiona jer smo uništeni u polufinalu, ali i večeras nam se isto desilo iako postoji VAR. Schick je pao u kaznenom prostoru, VAR to dokazuje i ništa nije učinjeno. Muka mi je od ovog sr*nja. Nemam više riječi!", poručio je Pallotta.

Inače, predsjedniku Rome sada slijedi dilema - dali dati otkaz teneru Di Francescu ili ne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.