Bacio u sjenu zvijezde portugalskog tima

Koliko vrijedi Dani Olmo: Bjelica nakon Benfice istakao nestvarnu cifru!

Samir Mlaćo

Dinamo je sinoć nastavio sa sjajnim igrama u Evropi. Zagrebčani su sa minimalnih 1:0 savladali na prepunom Maksimiru Benficu i sada imaju realne šanse da izbore prolaz dalje.

Bruno Petković je bio junak Modrih, a sjajnu partiju pružio je i mladi Španjolac Dani Olmo koji je briljirao.

Benfikino čudo o djeteta Joa Felix koji je navodno na meti Juventusa pao je u potpuno drugi dan. Stara dama za ovog nogometaša nudi 120 miliona eura, a trener Dinama Nenad Bjelica otvoreno je govorio o Felixu i Daniju Olmu.

"Već sam prije rekao, da Dani Olmo igra u Benfici, imao bi barem istu cijenu kao taj Joao Felix. To je igrač koji se razvija i koji ima iznimnu vrijednost", kazao je Bjelica.

Na Olmu je napravljen i jedanaesterac, a Dinamo će trebati pravo čudo da na ljeto zadrži ovog nogometaša. Za njegove usluge zainteresirana je Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen..

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.