Ljubi, ljubi ali glavu ne gubi: Trener Dinama izljubio Livakovića pred kamerama
Foto: Screenshot/Index.hr

Odbranom spasio svoj tim

Ljubi, ljubi ali glavu ne gubi: Trener Dinama izljubio Livakovića pred kamerama

Endin Čaušević

Dinamo je nastavio svoj san u Evropskoj ligi jer su večeras pred prepunim Maksimirom pobijedili Benficu sa 1:0.

Zagrebački klub se smatrao autsajderom večeras, ali su još jednom odigrali sjajnu utakmicu i iznenadili Benficu. Dinamo je slavio sa 1:0, a jedini gol postigao je Petković iz penala.

Junak domaćeg tima bio je golman Livaković koji je u sedmoj minuti odbranio nevjerovatnu šansu za Benficu i to je bio detalj koji je sigurno donekle prelomio ovaj meč.

Koliko su saigrači i trener bili ponosni na njega pokazalo se nakon meča. Trener Dinama, Nenad Bjelica, se pojavio u mix zoni i prekinuo izjavu Livakovića, te ga poljubio i čestitao mu na sjajnoj partiji. Video ovog događaja možete pogledati OVDJE.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi