Vraća se u tim nakon odrađene suspenzije

Krpić ima želju pred 'svoju' Slobodu: Volio bih da sutra zabijem!

Samir Mlaćo

Dobra vijest za FK Željezničar svakako je povratak u tim prvog strijelaca Sulejmana Krpića.

Krpić je duel protiv Mladosti propustio zbog tri žuta kartona, ali sada se vraća i vjeruje da će imati priliku da ugrozi gol svog bivšeg tima.

Govorio je danas na press konferenciji u Plavom salonu.

"

"Vraćam se u Tuzlu, iako nisam rodom iz Tuzle. Bilo je tamo lijepi trenutaka, ali i loših. Moj klub je sada Željezničar, borim se za njega i želim pokazati da mogu još bolje. Jesmo u depresiji bili zbog loših rezultata, no novi stručni štab je dosta popravio atmosferu, odnos igrača prema stručno štabu i zaista su to bile velike promjene", kazao je Krpić.

O kvaliteti Slobode kaže.

"Na Grbavici su pokazali da su ozbiljna ekipa. Mi smo izvukli te neke loše strane njihove, trenirali smo i spremali, te se nadamo tri boda. Kvaliteta imaju, sigurno će biti fajterski meč. I meni je drago da postoje takve stvari".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Otkrio je da li će slaviti pogodak.

"Volio bih pogoditi, ali gol neću slaviti", dodao je Krpić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.