Objasnila mu neke stvari

Seksi Brazilka spustila Neymara: Možda je sramota izgubiti kod kuće...

Midhat Šljivak
Teme:

Brazilac Neymar pokušao je da se obračuna sa sudijama meča PSG - Manchester United.

Slovenac Damir Skomina je u nadoknadi meča dosudio penal za United. Marcus Rashford je pogodio i odveo je Crvene đavole u četvrtfinale Lige prvaka.

Neymar je na Instagramu vrijeđao sudije, a odmah po završetku meča je odlučio da se i obračuna sa njima, no osiguranje ga je srećom spriječilo u tome.

"Ovo je sramota. Postave četvoricu koji se ne razumiju u fudbal i koji sve gledaju na snimcima. Nemoguće! Kako čovjek da postavi ruke ako je okrenut leđima? Je...e se!", napisao je Neymar po završetku meča.

Nakon svega seksi Brazilka Fernanda Colombo i spustila je na zemlju zvijezdu PSG-a.

"Kao prvo - Odluka uopšte nije sramna , sudija je bio u pravu što je pokazao na penal. Možda je sramota imati prednost i zatim izgubiti kod kuće. Samo zamislite", istakla je Colombo, te je nastavila.

"Drugo - Kažeš četvorica koja nemaju pojma donose odluke. Ko bi pri zdravoj pameti četiri ametera koji ne znaju šta je lopta, da sude jednu od najvećih utakmica na svijetu. Nema smisla. Ako su bili tamo, to je zato što su zaslužili. Da bi bio sudija, moraš da učiš, polažeš testove i stičeš iskustvo".

"Treće - Usporeni snimak se gleda da bi se procijenio trenutak kontakta. To jest, da li je lopta udarila u ruku igrača PSG-a u ovom slučaju ili nije. Bilo je kontakta, to pokazuje kamera".

"Četvrto - Kako je igrač stavio ruke na leđa. Zašto se okrenuo? Da li zbog stida ili zato što je znao da će ga lopta pogoditi. On je rizikovao da ga udari u ruke i to je svjesno učinio", zaključila je atraktivna ljepotica koja se bavi suđenjem.